Homok rendelés, árak

homok rendelés

Homok - mire jó?

A homokot az építőiparban és otthoni építkezések során rengeteg esetben fel lehet használni. Finom betonozási és vakolási munkákhoz, felületek kialakításához például elengedhetetlen a finomszemű homok, ezen felül díszkertek kialakításához, járdák és járdaszegélyek alapozásához vagy fugázásához, de bármilyen kültéri járólap vagy betonlap aljzatának kiegyenlítéséhez is, hiszen könnyű a puha homokban vízbe helyezni még a termetesebb és nehezebb lapokat is. Természetesen a homok bármikor a legjobb alternatíva kiskertek vagy kisebb földterületek tereprendezésére, sőt a gyerekeknek kialakított játszóterek elengedhetetlen kelléke is egyben.

 

0-1-es folyami homok

Simítóvakolásra szokták ezt a homokot használni. Sőt mi több, még falazóhabarcs készítésére is használják  néhanapján. A térkő fugáiba is ebből a homokból használnak.

0-4 homok

A 0-4-es homok az építőipar Jokere. 0-4 mm-ig terjedő szemcsemérete van. Ez azt jelenti, hogy 4 mm átmérőjű a legnagyobb, és 0 mm átmérőjű a legkisebb szemcseméret benne. Betonban, vakolatban, bármiben használható. Agyagot nem tartalmaz, mert a bányában mossák. Rengeteg hasznosítási lehetősége van. Szinte bármelyik építőipari feladatra alkalmazható! A 0-4-es homok a misung (finom szemcséjű beton) alapja. Tökéletes aljzatbeton készíthető belőle. Vakolatoknál leginkább a durvázó vakolatba használják, falazásnál meg a falazóhabarcsbaTérkövezésnél ezzel készítik az ágyazóréteget. Alkalmas mindenféle olyan beton alapanyagának, amit finom munkával, tényleg jó minőségben kell elkészíteni.

0-16 homokos kavics

Ez az a sóderméret, amiből általánosan szoktuk a betont készíteni.  A legnagyobb méretű szemcsék 16 mm átmérőjűek (ez már kavics néven fut), a legkisebb meg a 0 mm-es.  Zsalukövek kitöltése, monolit födémek öntése, szerelőbetonok készítése, CKT készítése, járdák betonozása, stb…

Homok árak, megrendelés

Homok árakat tekintse meg itt!

Kérje azonnali árajánlatunkat e-mailben vagy telefonon!

Sóder, homok, föld, murva, kulékavics, megrendelése, szállítása.

BOBCAT rakodógép kölcsönzése bővebben itt!

Konténeres sitt-lom-szemét-építési törmelék szállítása, megrendelés bővebben itt!

Kérje azonnali árajánlatunkat e-mailben vagy telefonon!