Termőföld-töltőföld-darált föld rendelés, árak

termőföld

Föld - mire jó?

Ahhoz, hogy megállapíthassuk hogy milyen termőföldre van szükségünk, tudnunk kell a felhasználás célját. A felhasználás célja meghatározó. 

Termőföldek, amik alkalmasak növény ültetésre, füvesítésre: natúr föld, darált föld,rostált föld, fekete és barna föld, agyagos és kötött föld, homokos és laza. a föld használható: talajcsere, talajfrissítés, tereprendezés, kertépítés, töltés, bármilyen földmunka.

 

Termőföld

A felhasználás tekintetében a termőföld rendeltetése rendkívül sokféle lehet. A natúr, rostálatlan változatot általában jelentősebb tereprendezéshez és töltésekhez alkalmazzák, hiszen ilyen esetben nem probléma, ha a föld mellé nagyobb rögök és egyéb törmelékek társulnak. A rostált vagy darált változat a kisebb tereprendezési munkálatokhoz, a finomításokhoz és a kertépítésekhez lehet ideális, ezáltal például kiváló sziklakertekhez, valamint füvesítéshez egyaránt.

Töltőföld

Töltőföld: A föld mélyebb rétegeinek kitermeléséből származó, töltés céljára kiválóan megfelelő nem termőföld. Arra való, hogy gödröket, ház alapjának feltöltését illetve mélyen fekvő kertek feltöltését végezzük el vele a termőföld alá. Ez nem pótolja a termőföldet.

Darált föld

A rostált vagy darált változat a kisebb tereprendezési munkálatokhoz, a finomításokhoz és a kertépítésekhez lehet ideális, ezáltal például kiváló sziklakertekhez, valamint füvesítéshez egyaránt.

Mitől függ a termőföld ára?

A termőföld ára leginkább az összetételtől és a mennyiségtől függ. A legolcsóbb értelemszerűen a rostálatlan, nyers alapanyag, de minél finomabb állagú a termék és minél több speciális összetevőt adagolnak hozzá, annál magasabbra kúsznak a költségek. Befolyásoló tényező továbbá a mennyiség is, hiszen minél több termőföldre van szükségünk, annál kedvezményesebb köbméterenkénti ár kalkulálható hozzá.

Föld árak, megrendelés

Föld árakat tekintse meg itt!

Kérje azonnali árajánlatunkat e-mailben vagy telefonon!

Sóder, homok, föld, murva, kulékavics, megrendelése, szállítása.

BOBCAT rakodógép kölcsönzése bővebben itt!

Konténeres sitt-lom-szemét-építési törmelék szállítása, megrendelés bővebben itt!

Kérje azonnali árajánlatunkat e-mailben vagy telefonon!